Kişiye Özel Paket Program ve Tanıtım

Kişiye Özel Paket Program ve Tanıtım

 Üyeliğinizi kullanabilmeniz için seçtiğiniz üyelik türü ile ilgili ödemeyi, ster kredi kartı ile ister aşağıda belirttiğimiz banka hesabımıza yapmanız, kişilik bilgilerinizi ve banka dekontunu mail ile göndermeniz yeterlidir.

Bilgileriniz ve çalışma amaçlarınız uzman kadromuzca değerlendirilip, size verilecek kullanıcı adı ve parola ile sadece sizin girebileceğiniz sayfanıza, çalışma programınız ve uygulama talimatları ve diyet planınız yüklenerek, üyeliğiniz aktive edilecek ve tarafınıza mail ile bildirilecektir.

 KİŞİYE ÖZEL EGZERSİZ PROGRAM ÜCRETLERİ

Erol Uğur Personal Training ve Life Coach Programı – 3 Aylık : 375,00 TL.

Erol Uğur Personal Training ve Life Coach Programı – 6 Aylık : 650,00 TL.

 Banka Havalesi

GARANTİ BANKASI

BAĞLARBAŞI ŞUBESİ KOD :422

Hesap No: 6643978

TR65 0006 2000 4220 0006 6439 78

HESAP ADI : HÜSEYİN EROL UĞUR

Seçtiğiniz üyelik türü ile ilgili miktarı tutar belirtilen banka hesabına havale edilip, banka dekontu tarfımıza e-mail ile gönderildiğinde, PERSONAL TRAINING VE LIFE COACH SİSTEMİ DEVREYE GİRECEK VE ÖZEL SAYFANIZA İHTİYACINIZ OLAN PROGRAM VE ÇALIŞMA TALİMATLARI İLE BİRLİKTE, BESLENME VE GEENEL UYGULMA BİLGİLERİ YÜKLENECEKTİR.

Bildireceğiniz kişilik, sağlık,sosyal bilgileriniz ve amacınıza göre Kişiye Özel Egzersiz Programı Videonuz hazırlanacaktır.

Özel sunucumuzda yer alacak olan Kişiye Özel Egzersiz Program videonuzu izleyebilmek için tarafınıza Kullanıcı adı ve parolanız bildirilecektir.

İLETİŞİM : 0535 335 86 84

euspormerkezim@gmail.com


Sayfanın üstüne git