Vücut Geliştirme ve Fitness Egzersizleri Rehberi

Vücut Geliştirme ve Fitness Egzersizleri Rehberi

VÜCUT GELİŞTİRME VE FITNESS EGZERSİZLERİ REHBERİ

egzersiz rehberi


“Vücut Geliştirme ve Fitness Egzersizleri Rehberi “

Tüm vücut geliştirme ve fıtness çalışmalarında uygulanan

Bilimsel Egzersizler

Alfabetik Sıralama İle Tüm Vücut Bölümleri

500 adet aletli ve aletsiz egzersizlerin resimli başlangıç ve bitiş pozisyonları çalıştırdıkları kas gurupları ve ayrıntılı açıklamaları

Şimdiye kadar hiç işlenmemiş tarzda ve ansiklopedik bir yapıda tamamen bilimsel esaslara dayalı, ihtiyacınız olan tüm sportif hareketlerde kullanılan gerek ağırlıkla gerek ağırlıksız yapılan 500’e yakın sayıda egzersizi başlangıç – bitiş pozisyonları ve grafik tabloları ile birlikte, 50 adet her seviye için örnek egzersiz programı, kas gurupları isimleri, uygulama tarifleri ve hangi spor branşında hangi kas guruplarının etkili olduğunu tablolarla ve alfabetik bir dizin içinde, her zaman elinizin altında olabilecek, çok kolay inceleme ve izleme sağlayacak e-kitap tekniği ile istifadenize sunulmaktadır.

Aynı zamanda, sitemizin bölgelere göre egzersizler bölümünden de izleme takip etme olanağı da sağlanmıştır.

Bu konuda bir ilk olan e-kitabımızın, tüm sportif yaşamınız boyunca, ansiklopedik ve bilimsel tarzda fayda sağlayabileceğiniz ve devamlı elinizin altında bir başvuru kitabı olarak faydalı olacağını ümit ediyoruz..

Erol UĞUR

 KİTAP SEÇENEKLERİ

  • E-KİTAP
  • İSTEK ÜZERİNE DİGİTAL BASKI – SİYAH BEYAZ
  • İSTEK ÜZERİNE DİGİTAL BASKI – RENKLİ


 E-KİTAP

VÜCUDNUZUN VİTRİNİ

vucudunuzun-vitrini-kapak copy-big-2625

Vücutlarından yağ atmak arzusunda olup, daha iyi bir sağlık durumu hedefleyen ve korkunç diyet ve diyet ürünleri ile zaman ve para harcamak istemeyen herkesin yaşam boyu yardımcısı olacak sizin için özel hazırladığımız e-kitaptır.

Bu kitabı okuduğunuzda göreceksiniz ki, vücut yağını kaybetmek, belirli kurallar dizisini içeren bir süreçtir. Bu kurallar dizisini ve GÖBEK ERİTME VE MİDE DÜZLEŞTİRME PROGRAMINI uyguladığınızda, kesinlikle vücut yağını atmış olmaktasınız.

Bununla birlikte, yağ kaybetmenin kesinlikle vücut ağırlığının kaybı olmadığını anlayacaksınız. Birçok insan uzunca bir zaman devamlı olarak tartılmaktadır. Tartılar, size sadece vücut ağırlığı hakkında bir rakam vermektedir.

Hâlbuki vücudunuzun bileşimi ve ne kadar yağ oranına sahip olduğu hakkında bir bilgi verememektedirler. Ve vücut bileşenleri, kondisyon, sağlık, iyi görünme ve kendini iyi hissetme üzerinde son derece katî etki yapmaktadır.

Bütün yaşamınız boyunca, vücudunuzun yağsız kitleleri ile yağ dokuları arasında süregelen bir devir daim meydana gelmektedir.

Ancak, bu durum üzerinde pek fazla durmuyorsanız, bu kitap size pek fazla ilgi çekici gelmeyecektir.

Hem sağlık hem de estetik sorunu yaşamamanız, yaşam boyu mutlu olmanız ve yaşam kalitenizi yükseltmeniz , “GÖBEK SENDROMU’nu önlemeniz için ORTA KATTAKİ GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNİ GİDERME formülleri ve programını düzenli uygulamanız ve egzersizleri yaşam biçimi haline getirmeniz yeterli olacaktır.

Mide ve Karın kaslarınızın “ Vücudunuzun Vitrini “ sayılarak ömür boyu süregelen bir sağlık ve form göstergesi olduğunu hiçbir zaman unutmamalısınız.

E-kitabımız, vücutlarından yağ atmak, estetik ve form kazanarak yaşam boyu daha sağlıklı ve mutlu olmak isteyen herkese hitap etmektedir.

Ancak, sadece birkaç kilo vermek veya bir sportif yarışma amacı ile belirli bir kiloyu hedeflemek ve daha iyi bir dış görünüş sağlamaya çalışmak, konumuz sınırları içinde bir anlam ifade etmemektedir.

Bu kitabın satırlarında sizlere bu amacınızı gerçekleştirecek olan kuralları bir reçete halinde sunmuş bulunmaktayız. Sizlere, kitabı okumanızda, sporunuzda, işinizde, antrenmanınızda, beslenmenizde ve doğal olarak da yağ atma gayretlerinizde başarılar, hep formda, genç görünümlü ve GÖBEKSİZ bir yaşam dilerim.

Erol UĞUR

KİTAP SEÇENEKLERİ

  • E-KİTAP
  • İSTEK ÜZERİNE DİGİTAL BASKI – SİYAH BEYAZ
  • İSTEK ÜZERİNE DİGİTAL BASKI – RENKLİ


 GÜÇLÜ-ATLETİK-ÖZGÜR

guclu-atletik-ozgur-kapak-big

Uzun yıllardır vücudunuzda bir reform yaratmak istediniz. Fakat süratle geçen yılların, bedeninizde, kalça ve bacaklarınızda yaptığı tahribatı gördükçe üzüldünüz, umutsuzluğa kapıldınız, çıkış yolları aradınız ve telaşlandınız. Ve bu E-kitap elinize geçene kadar hiçbir şey yapamadınız.

Şimdi artık çok şey değişti.. Yaşamınızı düzenlemek, istediğiniz form ve sağlık düzeyine erişmek için artık sağa sola koşup çözüm aramayacaksınız Her şey ellerinizin ve iradenizin altında.

Yaşam tarzınızı ve vücut formunuzu, değiştirerek daha sağlıklı ve daha mutlu olacaksınız.

E-kitabınız elinizin altında ve sihirli formüller de kitabınızın satırları arasında. Tüm yaşamınız boyunca mutluluk, güzellik ve sağlığınızın anahtarını artık ellerinizde bulunduruyorsunuz. Onu hiç bırakmayın.

Artık tüm hissettikleriniz ve yaşamdan beklentileriniz hep en üst düzeyde olacak.

Güzel görünmek, sağlıklı ve formda olmak sizin hakkınız.

Çünkü mutluluğa ve sağlığa giden yolda tüm zorlukları aştınız, savaştınız ve kazandınız.

Sizden mutlusu yok.

Erol UĞUR

KİTAP SEÇENEKLERİ

  • E-KİTAP
  • İSTEK ÜZERİNE DİGİTAL BASKI – SİYAH BEYAZ
  • İSTEK ÜZERİNE DİGİTAL BASKI – RENKLİ
Sayfanın üstüne git