Kişiye Özel Paket Program ve Tanıtım

Kişiye Özel Paket Program ve Tanıtım

eu-portre copyTüm kadromuzla form ve sağlığınız için yanınızdayız

Sitemiz, Ülkemizde bir ilki gerçekleştirerek, bilimsel sporu geniş bir tabana yayarak, herkesin bilinçli spor yapabilmesini ve bilgilenmesini sağlayabilmek amacıyla tasarlanmış ve yayına sokulmuş olan, ülkemizin ilk ONLINE  KİŞİYE ÖZEL EGZERSİZ VE SPOR EĞİTİM SİTESİDİR.

Sitemiz, dünyanın her bölgesine, bilimsel ve güncel spor bilgileriyle birlikte, çok yüksek sayıda VIDEOLU KİŞİYE ÖZEL EGZERSİZ PROGRAMI verebilme olanağını sağlayan yüksek bir teknolojik altyapı ve uzman kadromuzun uzun zamana yayılan titiz ve yoğun çalışmalarıyla hazırlanmıştır.

Ancak bu hizmetimizin devam ettirebilmesini sağlayabilmek için harcanan teknik ve idari emekler nedeniyle kişiye özel egzrsiz programları ve eğitim paketlerini ücretlendirilme zarureti doğmuştur.

Bu da günümüzün ekonomik koşulları paralelinde, bire bir egzersiz programı tarifeleri içinde olabilecek en asgari seviyelerde tutulmuştur.

Sitemizin , yapacağınız bir üyelikle, şimdiye kadar spor yapmadıysanız veya, yaptığınız spordan ve çalışmalarınızdan verim alamadıysanız, sağlıklı yaşam ve formunuz için tümüyle bilimsel bilgi ve konularla donatılmış olan ve devamlı güncelleştirilme evresi ile sizlere her an en son sportif egzersiz, beslenme, sağlık bilgilerini ve yenilikleri, mekan ve zaman sınırlamsı olmaksızın sunan sistemi ile yeni bir yaşam tarzına adım atmış olacaksınız.

Sitemizde yer alan tüm bilimsel konularla ilgili bilgiler, egzersiz ve beslenme programları hem bilimsel temeller hem de uzun yıllardır spor eğitimciliği tecrübelerimize dayanan sportif önerilerimiz olup, tıbbi tedavi ve tavsiyeler değildir.

Her türlü egzersiz programı ve beslenme diyetinizle ilgili bir sportif aktiviteye başlamadan evvel doktorunuza danışmanız önemlidir.

SPOR YAPARKEN, hep yanınızda olan, her an danışıp soru sorabileceğiniz, sizi yönlendiren, daha sağlıklı ve daha formda olabilmeniz için çalışan tüm uzman kadromuz, sizinle birlikte olmaktan daima mutluluk duyacaktır.

Sitemize üye olup, birlikte spor dolu sağlıklı ve form dolu günlerde birlikte olacağımız için mutluyuz.

Üyelik şartları ve ücretleri için ” Sonrakini “ tıklayınız.

Sayfanın üstüne git