Formda Kalma & Genç Görünme

Formda Kalma & Genç Görünme

Dünyada yaşayan tüm insanların %92’sinin dış görünüşlerinden memnun olmadıklarını biliyor musunuz ?

Tüm yaşam içinde  insanlar mide, karın ve bel bölgesinde toplanan ve gittikçe artan  yağ tabakaları ile büyük bir mücadele içine girmekte ve çoğunlukla da bu mücadeleyi  bırakarak “ GÖBEK SENDROMU “ ile yaşamlarını sürdürmektedirler.

Günümüzün yaşam koşullarında yağlarla birlikte yaşamak o kadar doğal hale gelmektedir ki, onları eritmek, incelmek, ince kalmak, vücut vitrinini gösterişli ve kuvvetli hale getirmek değil, o şekilde

“ TOMBİŞ “ kalmak, insanların yakın çevresinden de  desteklenerek adeta bir sevimlilik  göstergesi haline getirilmektedir.

Halbuki gittikçe, özellikle mide civarında artan bu yağların, sadece Manş denizini yüzerek geçerken enerji verdiğini kabul etme veya  soğuktan donmayı önleyen bir birikim  olarak görme iyimserliği, bu bölgenin gittikçe daha da irileşmesine  ve kalp için çok büyük bir yük ve tehlike oluşturmasına neden olmaktadır.

Diğer bir açıdan “ Orta kattaki “ giderek artan bu birikimin psikolojik bozukluklar yaratarak olumsuz davranış halleri ve kötü bir estetik  görünüşü de  beraberinde getirdiği bir gerçektir.

İşte bunun bir devam yolu olarak son yıllarda giderek artan sağlıklı yaşam, vücut estetiği ve formuna verilen önemle birlikte; mide, karın ve bel bölgesini çalıştıran  ve her gün hem televizyonlarda hem de basında izlediğimiz çok çeşitli aletlerin tanıtımı yapılmaktadır.

Evlerde yapılan egzersizler, yaz ayları yaklaşırken dolup taşan spor merkezleri ve birçok kişisel gayretler, hep bu orta kısımda ki görüntü neticesi, İnsanlar yıllarca ihmal ettikleri spor ve egzersizlere AH ŞU GÖBEĞİ BİR ERİTEBİLSEM “ felsefesi ile başlamaktadırlar. 

İşte bundan sonra artık hem sağlık hem de estetik sorunu yaşamamak ve yaşam boyu mutlu olmak için   GÖBEK SENDROMU ’ nu BU ESERİMİZLE ÖNLEYEBİLECEKSİNİZ.

Mide ve Karın kaslarınızın “ Vücudunuzun Vitrini “ sayılarak ömür boyu süregelen bir sağlık ve form göstergesi olduğunu hiçbir zaman unutmamalısınız ……… 

FORMDA KALMA KİTABIMIZ, vücutlarından yağ atmak, estetik ve form kazanarak yaşam boyu daha sağlıklı ve mutlu olmak isteyen herkese hitap etmektedir.

Vücutlarından yağ atmak arzusunda olup, daha iyi bir sağlık durumu hedefleyen ve korkunç diyet ve diyet ürünleri ile zaman ve para harcamak istemeyen herkesin yaşam boyu yardımcısı olacak bir eserdir.

Bu kitabın satırlarında sizlere bu amacınızı gerçekleştirecek olan kuralları bir reçete halinde sunmuş bulunmaktayız.

Sizlere, kitabı okumanızda, sporunuzda, işinizde, antrenmanınızda, yemenizde ve doğal olarak da yağ atma gayretlerinizde başarılar, hep formda, genç görünümlü  ve GÖBEKSİZ bir yaşam dileriz.  

Fiyatı . 15.00 TL ( KDV ve Gönderim Bedeli Hariç )

Taleplerinizi sitemiz yönetimine mail ile bildirip, ilgili banka hesap no.larına kitap bedelini havale edip, dekontu ilettiğinizde, adresinize 12 saat içinde gönderim yapılır.

mail : erol.ugur@spormerkezim.com 

Banka : Garanti Bankası Etiler Şubesi, Hesap  No: 668 17 24

              ING BANK – Altunizade Şubesi, Hesap No :  364 31 07

Sayfanın üstüne git