Bodybuilding Exercise Guide

Bodybuilding Exercise Guide

Vücut Geliştirme ve Fitness Egzersizlerini kullanırken anlamsız ve komik hareket isimleri kullanarak prestijinizi sarsmayın, ister amatör, ister profesyonel amaçlı  kullanım yapın, 500 civarı Vücut Geliştirme egzersizleri rehberi sizi bu arayışlardan kurtaracak…

BODYBUILDING EXERCISE GUIDE – VÜCUT GELİŞTİRME EGZERSİZ REHBERİNİZ
HİZMETİNİZDE

DİKKAT :

SPOR SALONU – ANTRENÖR, EĞİTMENLER VE İLGİLİ KURULUŞLAR İÇİN

   6 ADET “MİDE VE BEL FORMU” KİTABI ŞİPARİŞİ VERİLDİĞİNDE

KİTAP İÇİNDE TAM SAYFA RENKLİ ÜCRETSİZ REKLAM SAYFANIZ HEDİYEMİZ OLARAK YAYINLANACAKTIR.

REKLAM SAYFANIZ , 

EĞER 12 ADET SİPARİŞ VERİLİRSE ARKA KAPAK ÖNCESİ, 

24 ADET SİPARİŞ VERİLİRSE KİTAP GİRİŞ YAZSINDAN ÖNCEKİ SAYFADA YER ALACAKTIR.

 

İnsanlar tüm yaşamları boyunca, sportif faaliyetler ve egzersizleri adeta yaşamlarının bir parçası haline getirmeye çalışmaktadır. Bu amaçla, gerek sağlıklarını daha iyi duruma getirme, gerekse daha üstün form ve estetik kazanma açısından, vücutlarını çalıştıran her türlü egzersiz ve sistemlere gittikçe daha çok ilgi göstermektedir. 

Ancak ne amaçla yapılırsa yapılsın bütün egzersiz uygulamalarında, uzun yıllardır Hareket Bilimi üzerinde araştırma kuruluşları, uzman egzersiz fve   konu ile ilgili tıp otoritelerinin belirlemiş olduğu kurallara göre hareket edilmediği gözlemlenmiştir. 

Rastgele başlanılan herhangi bir egzersiz veya sportif faaliyet ve bilinmeyen ana hareket bilimi kuralları neticesinde, gerek hobi gerekse profesyonel ve eğitim amaçlı  yapılsın  bütün aktivitelerde istenen hedefe ulaşılamamakta ve arzulanan verim alınamamaktadır. 

Bu nedenle daha evvelce yayınladığım “ Bilimsel Vücut Geliştirme , Herkes İçin Spor, adlı eserlerimizdeki “ Hareket Bilimi – Kinesioloji “ bölümlerinden daha geniş kapsamlı ve tamamiyle ansiklopedik bir başvuru kitabı ve çeşitli spor ve sağlık kuruluşlarının da egzersiz tablolarından faydalanacağı bilimsel bir düzende bu kitabı hazırlama ihtiyacı duydum. 

BODYBUILDING EXERCISE GUIDE, şimdiye kadar hiç işlenmemiş tarzda ve ansiklopedik bir yapıda tamamen bilimsel esaslara dayalı, ihtiyacınız olan tüm sportif hareketlerde kullanılan gerek ağırlıkla gerek ağırlıksız yapılan 500 civarı egzersizi,  başlangıç – bitiş pozisyonları ve grafik tabloları ile birlikte, kas gurupları isimleri, uygulama tarifleri ve hangi spor branşında hangi kas guruplarının etkili olduğunu tablolarla  ve alfabetik bir dizin içinde istifadenize sunulmaktadır. 

Bu tarzda ve ansiklopedik yapıda hazırlanan ilk eser  olan, kitabımın bilmisel tarzda fayda sağlayabilkeceğiniz ve devamlı elinizin altında bir başvuru kaynağı olarak faydalı olacağını ümid ediyorum.

KİTAP BİLGİLERİ

YAZARI : EROL UĞUR 

SİYAH BEYAZ-LÜKS KUŞE KAPAK 500 SAYFA 

SATIŞ ŞEKLİ : ÖZEL SİPARİŞ İLE DIGITAL BASKI 

SATIŞ FİYATI : 35.00 TL ( KDV VE GÖNDERİM BEDELİ HARİÇ ) 

ÖDEME ŞEKLİ : ONLINE HAVALE VEYA EFT İLE. 

GARANTİ BANKASI ETİLER ŞUBESİ 

HESAP NO : 668 17 24

ING BANK – ALTUNİZADE ŞUBESİ  HESAP NO : 3643107 

KİTAP BEDELİ TRANSFER YAPILIP, DEKONTU VE ALICI BİLGİLERİ VE ADRESİ MAIL İLE BİLDİRİLDİĞİNDE GÖNDERİM 24 SAAT İÇİNDE YAPILMAKTADIR.

DAHA FAZLA BİLGİ VE HIZLI İLETİŞİM İÇİN :

0535 335 86 84

erol.ugur@spormerkezim.com

 

Sayfanın üstüne git