Neden Personal Training

Neden Personal Training

gurup-fitness-modeller

Bilim ve tekniğin baş döndürücü bir hızla ilerlediği son yıllarda, yaşam biçimi de devamlı değişim geçirmektedir. Gittikçe zorlaşan yaşam koşullarına göğüs germeye çalışan insan, kendi yarattığı ileri sevideki teknoloji devinin acımasız dişleri arasında öğütülüp yok olmamak için, sağlığına ve spora daha çok ağırlık verme arayışlarını sürdürmektedir.

Zaman geçtikçe vücutta bedensel ve yapısal değişimler meydana gelmektedir. Örneğin 30 yaşından itibaren her 5 yılda %1 oranında kas kaybı oluşmaktadır. Bu değişimler ve kas kayıpları normal olarak vücudun birçok fonksiyonunun bozulmasına, hatta eklem yerlerinin de zayıflıyarak birçok problemleri getirmesine neden olmaktadır.

Bunlar doğal olarak vücudun tüm performansını olumsuz etkilemekte ve birçok sağlık sorununu beraberinde getirmektedir..Bu mekanik değişikliklere izin verdiğimiz sürece vücudumuz bunların üstesinden gelemiyerek gün be gün tükenecektir. Netice sağlıksız ve mutsuz bir yaşam ortaya çıkacaktır.

ÇÖZÜM PERSONAL TRAINING – KİŞİYE ÖZEL SPOR PROGRAMINDA

İşte bunun çözümü elinizdedir. Bu sorunları işin başındayken çözmeye çalışmazsanız ve spor yapmazsanız bakın nelerle karşılaşırsınız ?

Kasların giderek zayıflaması ve gücünü kaybetmesi

Eklem yerlerinin, tendon ve ligamentlerin zayıflaması, gevşemesi ve doğal olarak destek dokuların birbirine çarparak zarar   görmeleri

Omurga disklerinde kontrolsüz yüklenme

Sinir köklerinde baskılar ve kas spazmları

Tüm vücut metabolizma hızının düşmesi, organ kapasitesinin azalması

Dolaşım, solunum, sindirim, sisnir, boşaltım sistemi ve hormonal dengede bozulmalar

Vücut postürünün bozulması

Stres

NİÇİN PERSONAL TRAINER İLE ÇALIŞMALISINIZ ?

Bugün herkes ağır iş ve yaşam koşulları içinde yaşamını devam ettirmektedir, yani bu kısaca bitmeyen bir mücadele şeklinde süregelmektedir. Adeta her gün yeni başlayan bir yarışın içinde buluyoruz kendimizi ve yaşamımızı her şeye rağmen sürdürüyoruz. Bu nedenler kendimize zaman ayırmamızı engelleyip, spor ve egzersiz yapamayarak giderek sağlığımızı kaybettiriyor, neticede her şey olumsuz etkilenip, sağlıksız bir toplumun temelleri atılıyor.

İşte bu olumsuzlukları ortadan kaldırmak veya önlemek için şimdiye kadar çeşitli nedenlerle vakit bulup yapamadığınız sportif aktiviteler için  sitemiz bünyesinde hazırladığımız ;

KİŞİYE ÖZEL, yani PERSONAL TRAINING programları size hem spor yapmaya vakit yaratacak hem de bireysel ihtiyaçlarınıza göre düzenlenmiş egzersiz programları ile her zaman, dilediğiniz anda, gerek zayıflama veya kilo almak için, gerekse hareket bilimi, egzersizler, her çeşit sportif aktivite için hazırlanmış çalışma planları, sağlık ve cinsellik, bilimsel spor programları, sportif rehabilitasyon ve spor yaralanmaları ile ilgili bilgileri en son yeniliklerle bulunduğunuz yerde ve zaman sorunu yaşamadan yakınen takip edip uygulama olanağına sahip olacaksınız.

SİZE ÖZEL ÇALIŞMA PROGRAMI – MASTER PERSONAL TRAINING – MPT

Bu programa katılmak için sitemize üye olmanız ve kişiye özel MPT programı için sizden istenen verileri doldurmanız yeterli.

Vücudunuzun genel görünüşü hakkında kesin bir tanı koyabilmek için kişisel ve sosyal bilgileriniz ve vücut ölçülerinizle birlikte spor sütyenli, atletli veya tişortlu, kısa tayt veya şortlu ön, yan ve arkadan çekilmiş resminiz gereklidir. İlgili bilgi ve ölçümleri değerlendirdikten sonra “KİŞİYE ÖZEL” MPT – Master Personal Training Programınız hazırlanacak ve size hazırlanan program detayları ve bilgileri, özel MPT katılım şifresi verilecektir.

MPT ile ilgili sorularınızı lütfen sitemizin “KİŞİYE ÖZEL” bölümüne e-mail ile gönderin. Gerekli bilgileri aldıktan sonra özel ve ayrıcalıklı çalışma programınıza hemen başlayabilirsiniz.

eu-smth machine-bujinBu programlarla hayatınızda yepyeni bir sayfa açılacak. Çünkü spor antrenörünüz hep yanınızda olacak.  Bundan sonra spor yapamıyorum, vaktim yok, ne çalışacağımı bilmiyorum vs.gibi bahaneler bulmayacaksınız.

,

www.spormerkezim.com

International Master Personal Trainer

 EROL UĞUR

İletişim : Erol UĞUR

GSM    : 0535 335 86 84

erol.ugur@spormerkezim.com

www.spormerkezim.com

Sayfanın üstüne git