Üye Egzersiz Program ve Yönetim Sistemi

salonunuzun-gelecegi-banner.jpgSPORMERKEZİM siteniz siz spor salonu yönetici ve sahiplerine üyeleriniz için bilimsel egzersiz ve beslenme programı hazırlayıp, üye yönetimini kolayca yapabileceğiniz mükemmel bir program  sunuyor

Spor salonunuz üyesinin egzersiz programlarında artık sıradan kağıt kalem devrine ve bilimsel olmayan hareket isimlerini önceden bastırılmış program kartlarına elle yazarak demode egzersiz programı düzenlemeye çalışmayacaksınız.

 

UPYİS sistemi ile hiçbir yatırım maliyetine girmeden, tarafımızdan verilecek ücretsiz eğitim ve teknik destekle kolayca uygulayabileceksiniz.

 

Egzersiz Programlama ve Üye Yönetiminde, Spormerkezim Sports Education Consulting kuruluşumuzun teknik destek, eğitimleri ve iş ortaklığı ile DEVRİM yaparak, günümüzün gözde iş kolu olan spor salonu işletmeciliğinde çağı yakalayacaksınız.

 

Bu uygulaması çok kolay fakat tamamen bilimsel sistemle www.spormerkezim.com site yönetim panelini kullanmak suretiyle, tüm tesis üyelerinize anında bilimsel egzersiz programı verip, modern bir üye idare ve takip sistemini kolayca gerçekleştirebiliyorsunuz.

 

managing-team.jpgÜstelik size ÜCRETSİZ TEKNİK EĞİTİM VE DESTEK verileceği için, hiçbir yatırım maliyetiniz veya extra bir harcamanız da olmuyor.

 

Tesis veya spor salonu yetkilinize TEKNİK departmanımızca verilecek Egzersiz programlama, üye yönetim ve işletim sistemi eğitimi sonunda, UPYIS SİSTEM  DEMO PANELİNİ sizin için özel hazırlanan 1 haftalık bir deneme prosesinden sonra kullanabiliyorsunuz.

 

Bunu hemen uygulayabilmek için sadece tesis veya salonunuza üye kaydı esnasında yapacağınız küçük bir işlem kalmaktadır. Bunun eğitimini ve kullanım yetkisini alıp hemen başlamak.

 

UPYIS SİSTEMİ için belirlenen çok cüzi kullanım payının dahil edildiği spor salonu üyelik aidatı üyeniz tarafından ödendiğinde, spor salonu üyeniz aynı zamanda www.spormerkezim.com’un da üyesi olmaktadır.

 

Bu durumda, üyenin kişilik bilgilerini bilgisayara girildikten sonra size tarafımızdan eğitimi verilmiş olan UPYIS Üye Egzersiz Programlama Yönetim ve İşletim Sistemini, sizin için özel hazırladığımız yönetim panelini kullanmak suretiyle, üyeleriniz için Egzersiz Programlama

hazırlayıp, üyelik bilgilerini takip edebiliyorsunuz.

 

Kullanım yetkisine sahip olunduğunda, size verilen Kullanıcı Adı ve Parolası ile YÖNETİM GİRİŞ PANELİNDE KULLANICI ADI VE PAROLANIZI girip, girişi tıkladığınızda sisteme ve üyelerinizin sıralandığı yönetim paneline girebiliyorsunuz.

 

Yönetim girişine kullanıcı adı ve parolanızı yazıp girişi tıkladığınızda karşınızda paneli görüyorsunuz.

 

Burada Üyelerinizle ilgili tüm tüm kişisel, sağlık,sosyal durum bilgileri,

 

Beslenme ve egzersiz programlarını gireceğiniz ve önerilerinizi yazacağınız “Genel Yönetim Panelinizin İşlem Pencereleri karşınıza çıkıyor.

 

Uzmanlardan öneriler bölümünü tıkladığınızda, karşınıza, normal bir talimat ve öneri yazacağınız sayfa çıkıyor.

Buraya, üyenize sporla ve çalışmalarıyla, beslenmesiyle veya genel olarak bilgiler verip,çalışmalarda uyulması gereken kuralları yazabiliyorsunuz.

 

Üyelik bilgileri bölümünde, kaydını yaptığınız üyenizin salonunuza ve siteye üye olduğu tarihi, üyeliğinin süresi ve bitiş tarihi ile ödeme miktarı ve şeklini takip edebiliyorsunuz.

 

Kişisel Bilgiler Panelinde, girişini yaptığınız üyenin ismi, kullanıcı adı, e-mail gibi kişisel bilgilerini görebiliyorsunuz.

 

Sağlık Bilgileri Panelibde, üyenizin sağlık özgeçmişi ve hali hazırdaki sağlık bilgilerini kayıt ve  takip edebiliyorsunuz.

 

Sosyal Durum Panelinde, üyenizin, egzersiz ekipmanı veya beslenmeye ayırabileceği bütçe ile ilgili bilgileri, Haftada kaç gün, ne kadar süre ile ve nerede egzersiz yapabileceği gibi bilgileri takip edebiliyorsunuz.

 

Ölçüler Panelinde, Üyenizin hedeflediği çalışma için başlangıçta tespit ettiğiniz tüm vücut ölçülerini kaydedip, aynı zamanda çalışmalar ilerledikçe yeni ölçüleri ile kıyaslayarak eski ve yeni performansını mukayese edebilecek kayıtları takip edebiliyorsunuz.

 

Beslenme Panelinde, üyeniz için vermeyi planladığınız beslenme bilgi, öneri ve diyet planlarını yazıp,  gerekirse yazıcıdan, kendi firma logonuzu yerleştirerek, çıkış alıp üyenize verebiliyorsunuz.

 

Haftalık Program Panelinde, Üyenizden almış olduğunuz ve kaydını yaptığınız verilere ve bilgilere göre, haftalık program tablonuzu hazırlayıp, arzu ederseniz kendi yönetim ofisinizde çıkış alarak

muhafaza ediyorsunuz veya, üyenize çıkış alıp veriyorsunuz .

 

Program tablo ve Egzersiz resimleri tablosunda, egzersiz isimlerine link verilmiş olduğu için, ilgili egzersizin üzeri tıklandığında hareketin video görüntüsü ve açıklamasına ulaşabiliyorsunuz. Bu da üyenize herhangi bir egzersizi rahat ve kolayca

gösterebilmenizi sağlıyor.

 

SALONUNUZ İÇİN ÖZEL DATA İLE UYGULAMA

 

Egzersiz Programlamada,  kendi salonunuzdaki mevcut makine ve ekipman veya bir sportif aktivite ile ilgili resim ve video görüntüsü kullanmayı arzu ettiğinizde, sistemi tamamen kendinize özgü  bir tarzda, üye egzersiz programlarında şu anda mevcut data yerine, sizin için özel hazırlanmış özel datayı da kullanabilme olanağı mümkün olmaktadır.

 

Ancak bunun gerçekleşmesi, mevcut datanın 3 aylık bir kullanımından sonra, teknik Bölümümüzün belirleyeceği teknik özelliklerdeki resim ve videoların sizin tarafınızdan

hazırlanıp yönetimimize intikali halinde ve ek bir protokol ile mümkün olmaktadır.

 

Bu durumda da tarafınızdan herhangi bir eğitim ve oryantasyon ücreti alınmayacak ancak, en geç 15.günlük bir kullanım sonunda 200 üyelik bir katılım payının hesaplarımıza intikal etmiş olması şart

olacaktır.

 

UPYIS SİSTEM’IN  TESİSİNİZE SAĞLAYACAĞI  MÜTHİŞ KULLANIM AVANTAJLARI


HİÇ BİRYATIRIM MALİYETİ VE HARCAMAYA  GİRMEDEN,

 

Müessese prestiji,

Üyelere bilimsel program verebilme, üye yönetimi ve takibi Olanağı,

Elle veya basılı kartla program vermeye son,

Program kartı baskı maliyetini ortadan kaldırma,

Zamandan ve kırtasiye malzemesinden tasarruf,

Tesis üyelerinize veya yetkililerinize, 7/24 saat her an soru sorup bilgi alabilecekleri bilimsel spor eğitim sitesine ücretsiz üyelik olanağı,

Spor salonu yetkililerinizin üyelerinize hizmet verirken ihtiyaç duyabileceği tüm sportif bilgilere siteyi kullanarak her an ulaşabilme ve bilgi edinebilme avantajı,

Programlamada, talep edildiğinde tesisin kullandığı egzersiz makine ve ekipmanları, veya diğer aktivitelerden oluşan datayı kullanarak, sistemi tesis için kişiselleştirebilme olanağı,

Tesisiniz spor hoca veya eğitmenlerine tarafımızdan özel bir tarife ile  ONLINE eğitim kursu,.

 

AVANTAJLARINI KAZANMIŞ OLUYORSUNUZ……

PROFESYONELLERE PROFESYONEL 7/24 HİZMET


ÜCRETSİZ DENEME VE UYGULAMA İÇİN BİZİMLE HEMEN İLETİŞİM KURMANIZDA FAYDA VAR.

SPOPMERKEZİM – SPORTS EDUCATION CONSULTING – KURULUŞUMUZ VE WWW.SPORMERKEZİM.COM SİTENİZ TÜM SPORTİF YAŞAMINIZDA VE TESİS YÖNETİMİNİZDE GEREKSİNİM DUYACAĞINIZ ENGİN BİLGİ VE TECRÜBELERİ İLE SİZLERE HİZMETTEN HEP MUTLULUK DUYACAKTIR.


SAYGILARIMIZLA

Sayfanın üstüne git