Bacak ve Kalçalar sizi farklı kılar

Bacak ve Kalçalar sizi farklı kılar

Geçmişte insanlar forma girmenin ve bazı vücut bölümlerini daha ön plana çıkartıp, kilo vermenin tek yolunu diyet olarak görüyorlardı.

Daha sonra aerobik tarzda çalışmanın faydalarının farkına vardılar ve bu aktiviteyi şekle girebilme umuduyla diyetle birleştirdiler.

Fakat şimdi günümüzde son olarak ağırlık çalışmanın, hem vücudun genel görüntüsü, hem de ön plana çıkarmak istedikleri bölgelerin çalıştırılma tekniğinin kayıp halka olduğunu kabul ettiler.

Büyük bir ihtimalle şimdiye kadar, kaslarınızın sıkılaşmamasının, bacak ve kalçalarınızın,
vücudunuzun forma girmemesinin, hatta selülitlerinizin  kaybolmamasının sebebi bu kayıp halkaydı.

Eğer dikkatimizi, profesyonelce vücut geliştiricilerin bu iş için yaptıkları çalışma ve gayretlere yöneltirsek, onların vücutlarını mükemmel şekle sokacak bilimsel kurallara göre hareket ettiklerini görürüz.

Kısacası onlar bu konunun uzmanıdırlar. Çünkü uyanık oldukları bütün zamanlarını, bu işi mükemmelce nasıl yapacaklarını öğrenmekle geçiriyorlar. Aslında onlar hayatlarını vücutları ile kazanıyorlar, çünkü işleri bu. Eğer böyle bir vücutçu, bir yarışmaya katıldığında beli çok kalınsa, yarışmayı kaybediyor.

Dünyaca ünlü başta Muscle and Fitness ve Musclemag gibi birçok spor, sağlık ve fitness dergilerinde hemen her sayıda, vücudun nasıl şekillendirileceğine ve onun mükemmel hale nasıl getirileceğine dair birçok bilimsel araştırma ve çalışmalardan oluşan yüzlerce
makale yer almaktadır.

Uzun yıllar yaptığımız bilimsel çalışma ve egzersiz programlarıyla kasların ve vücudun nasıl mükemmel hale getirildiğini bizzat yaşayarak gördük ve görmekteyiz.. Bütün bu çalışma kurallarını sağlıklı ve mükemmel vücut formunu yakalamak isteyen binlerce kişiye uyguladık.

Aldığımız neticelerden büyük mutluluk ve gurur duyduk. O zaman vaktinizi size ufacık yardımı dokunacak kimselere ayırmayın. Sizi mükemmel bacak ve kalçalara, vücuda kavuşturacak olan işin kaynağına gidin.

İşte işin kaynağı elinizde.

Bu egzersizleri uyguladığınızda” sadece şekillenmiş bacak ve kalça kaslarınız ve güçlenmiş kemikleriniz ve mükemmel vücudunuz olmayacak,eğer her hangi  bir sporla uğraşıyorsanız sakatlanma riskiniz de çok azalacak.

Mükemmel bacak, kalçalar ve vücuda sahip olmak istiyorsanız, ağırlık çalışması hakkında sadece yeterli bilgiye sahip biri tarafından hazırlanmış bir programla çalışmanız yeterli değildir.

Vücudu yeniden şekillendirmeyi bilen ve vücut özelliklerinize ve hareket bilimi esaslarına göre size
program verebilen bir uzmanın hazırladığı programı uygulamalısınız.

Kısaca şu gerçeği hep göz önünde bulundurun :

Kasları forma sokmak ve geliştirmek, kemikleri güçlendirmek ve yaşam kalitesini arttırmak için işe yarayan şeyin sadece diyet ve aerobik olmadığını, ağırlık çalışmanın çok önemli ve gerekli olduğunu bilmelisniz.

İşte bir bacak ve kalça programında mutlaka bulundurmanız gereken en etkili temel egzersizler :

1.BARBELL SQUAT

2. DUMBBELL LUNGE

3. BARBELL DEADLIFT

Sayfanın üstüne git