Gücünüzü ve Performansınızı arttırın

Gücünüzü ve Performansınızı arttırın

Hepimiz sürekli olarak hem iç hem de dış etkilere tepki veren  Doğal bir enerji alanı ile çevriliyiz..Günümüz dünyası hepimizin etrafında elektronik kirlilik  yaratan terminallerin, kablosuz ve teknoloji güdümlü  cihazların bulunduğu bir ortamdır. Bu kirlilik vücudun doğal biyoelektrik enerji  alanını  yıkıcı etkisiyle” statik “hale getirerek  hücreler, organlar  ve kaslarda ciddi sorunlara yol açar.

İnsan vücudu, düzgün çalışması için biyoelektrik üretir.Biyoelektrik beyinsel faaliyetleri düzenler  adrenalin tetikler , kas hareketlerini yönetir  ve hatta kalplerimizin  atmasını sağlar. Vücudumuzda oluşan’statik’ yapı  bu süreçlere engel olabilir ve zayıf kaslar, kötü denge ve enerji kaybına yol açmaktadır.

EFX ürünlerindeki  hologramlar içerdiği 100 ‘ü aşkın  algoritma sayesinde vücudun doğal frekanslarını yeniden düzenleyerek “statik oluşumu filtre eder ve bu sayede hücrelerin iletişimini tekrar olması gereken düzeye çıkartır.
 
EFX ürünleri, vücudunuzun biyoelektrik alanının yaklaşık 2-3 cm uzaklıktaki   her yerinden hemen etkisini gösterecektir..Dolayısıyla etkili olması  için direkt olarak cildinizle  temas etmesi gerekmez. Ancak, eller ve ayaklar gibi vücudunuzun kilit enerji merkezlerine yakın tutulduğunda etkiler daha yaygın olabilir.

 Bilekliği, bilezik ve kolye modellerine  ek olarak, EFX  hologramları kendinden  yapıştırıcılı   arka yüzeyleri sayesinde  kolaylıkla giysi ,kemer, şapka üzerine  yada ayakkabı içine  yapıştırılarak  kullanılabilir.

EFX hologramları,  ağrı yaşanan alanlara yapıştırıldığı takdirde  akupunktur iğneleri  gibi etki göstererek çok kısa bir sürede iyileşme sağlayabilir.Özellikle baş ağrılarında şakağın her iki yanına yapıştırılması durumunda çok etkili olur.
 
Vücudunuzun düzgün olarak  ayarlanmış mı ?

Hepimiz sürekli olarak hem iç hem de dış etkilere tepki veren Doğal bir enerji alanı ile çevriliyiz. Bu enerji alanı  kesintiye uğradığında , vücudun performans ve aktivitesi ciddi şekilde azalır, bu durum  hassas elektronik cihazların  en doğru  frekansta çalışmadığı zaman gösterdiği tepkiye benzer bir sonuç doğurur.Diğer taraftan en uygun frekans yakalandığında  kaslar gevşer, kan akımı artar ve gerginlik azalır.

EFX’s hologram teknolojisi  insan ve hayvanlarda bu enerji alanı ile hücresel düzeyde  etkileşim kuran algoritmalar ve frekanslar  içerir. EFX ürünleri  vücutta özellikle el ve ayaklar gibi  kilit enerji merkezlerine  yakın tutulduğunda  , vücudun doğal biyoelektrik frekanslarını düzenleyerek en uyumlu  hale getirir.

EFX  hemen içerdiği yüksek  fonksiyon ve performans enerjisini açığa çıkartarak vücudu en doğru frekansa ayarlar.
 
Bu etkinin en dikkate değer sonuçları şunlardır:

• Denge ve kuvvet artışı
• Geliştirilmiş esneklik ve hareket
• Daha iyi odaklanma ve uyanıklık
• Stres ve gerginlik azalması
• Daha hızlı iyileşme süresi
• Jet lag ve hareket kabiliyetini azaltan  hastalıklarda ciddi olumlu katkı.
 
EFX’in diğer ürünlerden  farkı nedir?

EFX hologramları  mıknatıs değildir , ne de herhangi bir şekilde manyetiktir. EFX hologramlar algoritma ve frekansların programlanıp yüklendiği metalik malzemeden bir parça halinde vücutta  doğal  olarak meydana gelen biyoelektrik alanı düzenleyip olması gereken dengesine getirir. Diğer ürünlerle arasındaki  temel fark hemen etkisini göstermesi  ve daha tatmin edici  sonuçlardır.

EFX  vücudun hücresel frekanslarının uyumunu arttırır . Bu doğal durum kasları gevşetip  ve kan dolaşımınıarttırarak ,çok kısa bir sürede fayda sağlar Bu faydayı gözlemlemek için  hiçbir mekanik, kimyasal veya fiziksel  veriye ihtiyaç yoktur.Etkiyi bizzat siz anında daha önce sahip olmadığınız olumlu koşulları yaşayarak hissedersiniz.  EFX ürünleri  başka bir ilaç tedavisi veya terapi ile  birlikte hiçbir sorun olmadan kullanılabilir.

EFX   tüm dünyada bay,bayan tüm sporcular tarafından kullanılan ve etkisi kanıtlanmış bir teknolojidir Sadece EFX ürünleri anında olumlu etkiler göstermektedir. Diğer metal veya manyetik tabanlı ürünler sadece zamanla bazı faydalar sağlayabilmektedir.
 
EFX’ in anlamı :
 
Energetic Field Xcellarator : Aynı zamanda” EFFECTS” – etkiler – anlamına gelir.

D – EFX – YAŞAM TARZI / SPOR DALLARI

EFX ürünleri, denge, kuvvet, esneklik  ve dayanıklılık gibi yaşamın tüm alanlarında her bireyin sahip olması gereken  unsurları arttırır.  Bu nedenle, EFX yaşamın her anında kullanıcıların vazgeçilmez bir aksesuarı haline gelir.

Yaşam tarzınız içinde hobby  ya da profesyonel olarak yaptığınız spor faaliyeti ve aktivitede  EFX ürünlerini kullanabilirsiniz.

Futbol / Basketbol / Voleybol
Denge, çekirdek güç, esneklik ve dayanıklılık rekabetçi spor müsabakalarında  4 önemli faktördür. Her sporcunun bu bileşenleri artırması bireysel performansını geliştirmesi  topla daha iyi oynamak, daha kıvrak hareket etmek , daha iyi zıplamak ve daha az yorulmak  anlamına gelir.
 
Sörf / Kayak / Tenis
Denge, güç, esneklik ve dayanıklılık ,bu 4 faktör şüphesiz bu spor dalları içinde her şey  demektir.EFX ürünleri size  ihtiyacınız olanı veriyor gerisi size kalmış….
 
Dövüş Sporları / MMA:
Denge, güç, esneklik ve dayanıklılık, tüm dövüş sanatları  için çekirdek faktördür. Güreş,Boks,Muay Thai veya ju jitsu, hangi dalda olursa olsun  her seviyedeki sporcu için egzersiz veya müsabaka  sırasında EFX ürünleri fark yaratır.

Dayanıklılık:
Triatloncular, koşucular , bisikletçiler  dünya şampiyonluklarından  amatör müsabakalara kadar ve günlük yaşamlarında hobi ve egzersiz çalışmaları sırasında  EFX ürünlerini kullanabilirler.Bugün  dünya çapında 30 ülkede bu spor müsabakalarında EFX ürünlerini kullanan ve şampiyonluklar kazanan çok sayıda sporcu vardır.
 
Golf:
Golf için avantaj mı arıyorsunuz?   Daha iyi bir denge, çekirdek güc, esneklik ve “Club head  speed” EFX ürünlerle artacaktır. EFX  ‘le geliştirdiğiniz performansınız sizi bile şaşırtacak.
Bowling:
artan denge, çekirdek güç, esneklik ve dayanıklılık ile bowling oyuncuları için çok daha yüksek puan anlamına gelir..Eğlence ya da Profesyonel amaçlı olsun  EFX , bir fark yaratmak için önemli rol oynar

Chiropractic:
Chiropractic” elle uygulama anlamına gelir. Chiropractic uygulamalarının amacı vücudunuzun iletişim ağı olan sinir sisteminde oluşan stres, baskı, basınç, sıkışmayı gidererek rahatlama sağlamaktır. Vücudun kendi kendini iyileştirme yeteneğinin doğal olarak bulunduğuna inanan bir yöntemdir.  Bu uygulamalar sırasında EFX ürünlerini kullanmak çok daha etkin neticeler almanıza yardımcı olur.

Spormerkezim siteniz size hep sağlığınız ve formunuzu en üst düzeye çıkarabileceğiniz fırsatlar sunuyor.

Daha fazla bilgi ve ürün temini için hızlı erişim : 0535 335 86 84

Ürün satış fiyatı : 79,00 TL ( Kdv ve kargo dahil ) – Kapıda ödeme yapılabilir.

Taleplerinizi aşağıda belirttiğimiz e-mail adresimize alıcı bilgileri ve gönderim adresini belirterek yapmanız rica olunur.

erol.ugur@spormerkezim.com

Ürün satın alanlara, ülkemizde sitemiz kanalıyla ilk defa uygulanan “online kişiye özel egzersiz program” ı ücretsiz olarak verilecektir.

* Türkiye çapında bayilikler vetilecektir. Bayilik taleplerinin e- mail ile gerekli firma ve kurluş bilgilerini ile tahmini satış adetlerini belirterek yapınız.

* Bayilik sözleşmesi yapılanlara gerekli stand-promosyon malzemeleri ücretsiz verilecektir.

Sayfanın üstüne git