Herkes İçin Spor

Herkes İçin Spor

herkes icin sporSpora baslayacaklarin bilmesi gereken bilgilerden baslayarak her spor bransina mensup sporcularin, spor hocalari ve antrenörlerin,  yediden yetmise herkesin spor konusunda, yaşam boyu faydalanabilecekler bilimsel bilgiler artık elinizin altında.

“HERKES IÇIN SPOR”, sizlerin spora baslamadan evvel gerçekten ihtiyaciniz olan tüm temel bilgilerle birlikte, sporu bilimsel olarak uygulamak isteyen ve yasam tarzi olarak gören, kadin, erkek, çocuk, yasli ve genç olsun, saglikli ve sagligini koruma çabasi içinde olma amacinda olan herkese hitap edebilecek bir yapidadir. 

Öyle ki, spora baslangiçtan yarismaci seviyelerine kadar, hatta sportif rehabilitasyon, hamilelik öncesi ve sonrasi egzersiz ihtiyaçlari, vücut formunu düzeltme, selülit problemleri, eklem rahatsizliklari ve yaralanmalarina kadar birçok konular, bu dar hacimli fakat tüm sportif ihtiyaçlarinizi içeren bir düzen içinde, hayatiniz boyunca bir basucu danismani olacak olan “HERKES IÇIN SPOR” da yer almistir. 

Konulari itibariyle daha büyük boyutlara ulasmasi gereken bu kitabimizi, çok agir ve anlasilmasi zor tibbî terimlerden mümkün oldugunca arindirmaya çalisip, hareket isimleri ve spor literatüründe kullanilan deyimlere sadik kalarak, mümkün oldugunca öz ve anlasilabilir tarzda, her bölümü kendi konularinin özellikleri çerçevesinde sunmaya çalistik. Faydali olabildiysek bundan mutluluk duyacagiz. 

HERKES IÇIN SPOR, saglikli ve bilimsel spor yapmak isteyen ve sporu yasam biçimi olarak gören herkese, bir basucu danismani olarak, yasam boyu saglik,form ve mutluluk kazandiracaktir.

Kitap Fiyatı : 25.00 TL ( KDV ve gönderim ücreti hariç )

YAYIN TARIHI :  Haziran  1999
2. Baski             Nisan     2002

Copyright : Ilpress Basim – Yayin
Erol Ugur – Özer Baysaling

Sayfanın üstüne git