X-Thera Band

X-Thera Band

 

Mucize Egzersiz Aparartı X-Thera Band from Sporizle.tv on Vimeo.

Yaşın ilerlemesiyle birlikte metabolizma hızının düşmesi, eklem yerleri sorunları ve kas kaybı ile birlikte gerek fiziksel ve psikolojik gerekse sağlıkla ilgili sıkıntılar doğal olarak yoğunlaşmaktadır. 

Fakat bu durumu önleyecek tedbir almadığınız takdirde yaşamınızın daha sonraki yıllarında mutsuz ve sağlıksız bir yaşam tarzını kabullenmiş olursunuz. 

Artık benden geçti, bundan sonra ne yapacağım demeyin. Hayatta hiç bir şey için geç kalmadığınızı kabul edip, bunu yaşam felsefesi haline getirdiğinizde, her şeyden daha fazla zevk alıp, daha sağlıklı ve daha mutlu bir yaşam sürdürmeniz kendi elinizde. 

Ne durumda olursanız olun, kendinize spor yapabilme fırsatları yaratın. Kendi kendinizle yüzleşin ve daha aktif, daha sağlıklı, daha dinamik ve yaşınıza rağmen her zaman genç görünümlü olmanın yollarını arayın. 

Eğer bunu yapar ve kendinizi, yaşınız ne olursa olsun düzenli bir sportif aktivite içine alırsanız, şu önemli avantajları kesinlikle kazanacağınızı düşünün : 

  • Metabolizmanızın hızı artacak ve dolaşım sisteminiz daha verimli çalışacak.
  • Hormon faaliyetiniz daha iyi düzeye gelecek ve yaşınıza rağmen daha aktif olabileceksiniz,
  • Zihinsel yorgunluk ve stresiniz büyük ölçüde azalacak,
  • Vücut yağ oranınız düşeceği için, kalp krizi riskiniz azalacak,
  • Kan şekeriniz düşecek ve vücudunuzun insülin salgısı düzene girecek,
  • Romatizma, lumbago, siyatik, kemik erimesi ve yaşa bağlı hareket sistemi sorunları önlenecek,
  • Kalp kasları kuvvetlenecek,
  • Akciğer kapasitesi artacak, daha güçlü bir solunum sistemine sahip olacak ve vücudunuz daha iyi oksijen kullanacak,
  • Yaşla birlikte olası kas kayıpları önlenecek,
  • Fiziksel görünüş düzelecek ve duruş bozuklukları önlenecek,
  • Tüm günlük aktivitelerde zindelik, dayanıklılık ve güç kazandıracak. 

Ama bütün bunlar nasıl olacak, nerede ve nasıl spor yapacağım sorusu hemen moralinizi bozacak. 

Spor salonuna öyle veya böyle herhangi bir nedenle gidemiyorsunuz, kendi kendinize bir şeyler de yapmayı denemiyorsunuz, arada bir yürüyüş yapıyorsunuz, ama bu yeterli olmuyor, daha da farklı bir şeyler yapmayı düşünüyorsunuz, ama zaman geçiyor, çözüm üretemiyorsunuz. 

Ama, artık bundan sonra çözüm üretme ile vakit harcayıp, moralinizi de bozmayacaksınız. Çünkü, artık size spor yapma konusunda hiçbir bahane bulamayacağınız, şimdiye kadar hiç bu kadar pratik ve egzersizin her türlüsünü hiçbir yer sorunu olmadan kolayca uygulayabileceğiniz, minicik, fakat işlevi itibariyle dev bir egzersiz aparatı “X-THERA BAND “ “ EGZERSİZ LASTİĞİNİ” müjdelemek istiyoruz. 

X – THERA BAND EGZERSİZ LASTİĞİ VE EGZERSİZ PROGRAMI, size evinizde hareketsiz bir yaşam sürdürdüğünüzün farkında olduğunuzda, oturduğunuz yerde, televizyon seyrederken, istediğiniz yerde ve zamanda, hatta sohbet ederken bile egzersiz yapma olanağı verecek.

Veya, herhangi bir rahatsızlık nedeniyle geçirdiğiniz bir operasyon sonrasında hareketsizliği gidererek eklem ve kas ağrılarınızı gidermede ve rehabilitasyon amacıyla da kullanabileceksiniz.

İş yerinizde, tatillerde, seyahatlerde otel odanızda egzersiz yapma olanağı sağlayacaksınız.

Dilediğiniz her yerde, her amaçla kullanabileceğiniz X – THERA BAND, hayatınız boyunca hep yanınızda ve size hizmet etmekten hiç usanmayacak, sizi hayata bağlayacak en sadık  yardımcınız  ve spor antrenörünüz  olacaktır. 

Kısacası, Mükemmel ve faydalı X – THERA BAND EGZERSIZ PLANI ile bütün sağlık, yaşlanma kuşkuları, spor yapamama tedirginliği ve üzüntülerine son vereceksiniz. 

X-THERA BAND EGZERSİZ PROGRAMININ UYGULAMASI

Bilimsel egzersiz kitapçığındaki egzersizleri şöyle uygulayacaksınız : 

Egzersizleri bir gün çalışma bir gün dinlenme sırasıyla haftada 3 gün uygulayın. 

Egzersizlere başlamadan evvel hafif jimnastik hareketleri ve yerinde sayma gibi ısınma egzersizleri yapın. 

Her egzersizi ilk ay yapabildiğiniz tekrar sayısı ile ve her hafta 1 tekrar arttırarak 10 veya 12 tekrar yapmaya çalışın. 

İkinci ay yapabildiğiniz azami tekrarla, yani sabit bir tekrar sayısı ile devam edin. 

Üçüncü ay, her egzersize her hafta yine 1 tekrar ekleyin ve hareketleri 2’şer set yapın. Set aralarında en fazla 1 dakika dinlenin. 

Dördüncü ay, artık tecrübe sahibi olduğunuz için belirlediğiniz sabit ve azami tekrarla devam edin ve setleri 3’e çıkarın. 

Egzersizleri daima aç karnınıza ve çok yorgun uykusuz olmadığınız zamanlarda yapın. 

Kas kaybınızı önlemek, eklem yerlerinizi kuvvetlendirmek, esneklik kazandırmak ve form kazanmak için hareketlerde 3 sete çıktığınız 4. aydan sonra egzersizleri yaparken, son tekrarlarda kaslarınızda yanma ve hafif yorgunluk hissetmelisiniz. 

Bu şekilde haftada 3 gün birer gün arayla çalışmalarınızı çok verimli ve sıkılmadan sürdürebilirsiniz 

Bu arada mide ve karın bölgenizde fazla yağ var ve görüntüsünden memnun değilseniz, mide ve karın egzersizlerini, diğer egzersizlerden daha yüksek sayıda tekrar ve set sayıları ile uygulayabilirsiniz. 

Bu şekilde düzenli egzersiz programınızı, düzenli tempolu yürüyüşlerle de desteklerseniz, vücudunuz çok çabuk form kazanıp, kuvvetlenecek, dayanıklılığınız artacak, stresiniz son bulacak, hareket sisteminiz esneklik kazanarak, yaşla birlikte gelen sorunların tamamını giderecek ve yaşıtlarınızdan 10 yaş daha genç görüneceksiniz.

  

Ne dersiniz, bu denenmeye değmez mi ? 

Üyelerimiz için özel fiyat : 35.00 TL ( KDV ve gönderim hariç )

Ödeme Internet Bankacılığı ile havale :  

Garanti Bankası Etiler Şubesi ( 340 )  

Hesap no: 668 17 24

IBAN : TR17 0006 2000 3400 0006 6817 24

Hesap Adı : Hüseyin Erol Uğur 

Önemli Not :

Herhangi bir sağlık sorununuz varsa, başlamadan önce doktorunuza danışmanızda fayda vardır.

İhtiyacınız olan tüm spor ürünlerini kolaylıkla, en çabuk ve en ekonomik olarak Satın almak için : www.spormerkezim.com.tr

sitemiz KİŞİYE ÖZEL EGZERSİZ PROGRAM SİSTEMİ ile hizmetinizdedir. 

Hızlı Erişim ve ön bilgi : 0535 335 86 84

Sayfanın üstüne git