Danışmanlık Hizmetlerimiz

Danışmanlık Hizmetlerimiz

DANIŞMANLIK HİZMETLERİMİZ

slayt1

Bilim ve tekniğin baş döndürücü bir hızla ilerlediği son yıllarda, yaşam biçimi de devamlı değişim geçirmektedir.

Gittikçe zorlaşan yaşam koşullarına göğüs germeye çalışan insan, kendi yarattığı ileri sevideki teknoloji devinin acımasız dişleri arasında öğütülüp yok olmamak için, sağlığına ve spora daha çok ağırlık verme arayışlarını sürdürmektedir.

Bunun doğal bir sonucu olarak da bilimsel ve düzenli spor aktivitelerini, sağlığını koruyan bir çözüm yolu olarak görüp, yaşam biçimi içine almaktadır.

Son yıllarda başta Amerika ve bütün Avrupa ülkelerinde, “WELLNESS KAVRAMI” ve SAĞLIKLI SPOR yapma eğilimi, gittikçe benimsenerek, yediden yetmişe herkesin kendi evinde veya spor tesislerinde severek uyguladığı, bir yaşam felsefesine dönüşmüş, sağlığın ve formun vazgeçilmez anahtarı haline gelmiştir.

Sağlıklı yaşam zihniyetinin giderek gelişmesi spora ve spor salonlarına ilgiyi son derece arttırmış ve giderek de benimsenen ve çığ gibi büyüyen bir sektör oluşmuştur.

Ülkemiz de dünya üzerinde giderek yaygınlaşan bu yaşam felsefesinden ve spora verilen önemden payını yeterince aldığını, bilhassa büyük kentlerimizde giderek yaygınlaşan modern, çağdaş ve sağlıklı spor tesislerinin açılmakta oluşundan  anlamaktayız.

Spora verilen bu büyük önemden ve doğal gelişiminden hareket ederek, herkesin, hayatı boyunca her zaman ihtiyaç duyacağı, şimdiye kadar hiç işlenmemiş bir bilimsel yaklaşım ile, konunun alfabesinden, ileri seviyelere kadar varan inceleme, araştırma ve yıllar süren tecrübelerimizle, hangi spor branşına ait olursa olsun gerek bireysel gerekse kurumsal bazda, sağlıklı ve bilimsel bilgiler vermek ve onları doğru hedeflere yönlendirmek amacıyla DANIŞMANLIK HİZMETİMİZİ oluşturduk.

Sporsuz hayat düşünülemez .

Tıp ve sporun bütün araştırmalarda hep yan yana oluşu, ve sağlık açısından sporun insana kazandırdığı sayısız faydalar, çok büyük kitleleri etkilemiş ve her gün milyonlarca kişi, hem bireysel hem de takım sporları olarak, sporu günlük yaşam tarzı olarak kabul etmişlerdir.

Spor, hem genel sağlık durumu hem de genel form itibariyle, tümüyle yaşamı etkileyen ve yaşam biçimi haline getirilmesi gereken bir faaliyettir.

Ancak nasıl başlanılacak, bireysel faaliyet olarak ne tarz bir çalışma izlenecek, amaçlara yönelik nasıl bir çalışma modunda olunacak, güvenilir ve yüksek verim sağlanarak nasıl uygulanacak,bunlar çok önemli konulardır.

İşte burada bireysel Danışmanlık ve Personal Training hizmetimiz, çok uzun yıllara dayalı alt yapısı ile devreye giriyor ve size bütün beklentilerinizi güvenle gerçekleştirmenizi sağlıyor.

Burada tek yapacağınız şey,  sadece “PERSONAL TRAINING – KİŞİYE ÖZEL PROGRAM ÜYELİĞİ ” yapmanız.

Bunu gerçekleştirdiğiniz zaman, size özel hazırlanan sayfada özel egzersiz video programınız, beslenme bilgi ve diyet planınız ve diğer çalışma uygulama ve bilgilendirmelerimizi kolaylıkla takip edip, uyguluyorsunuz.

Kısaca, hazırlamış olduğumuz bu Kişiye Özel – Bireysel Spor Danışmanlık sistemimizin, sağlıklı ve bilimsel spor yapmak isteyen ve sporu yaşam biçimi olarak gören herkese, , yaşam boyu sağlık ve form kazandıracağı inancındayız.

Sayfanın üstüne git