Hakkımızda

Çok fazla şatafatlı cümle kurmaya gerek yok.

Yaşamınız boyu formda ve sağlıklı kalmanızı sağlayacak olan, çok kolay, doğal, hedefinize hızlı ulaşabileceğiniz, ve çok uzun yıllara dayalı , bilimsel sportif bilgi ve deneyimlerimizi sizlerle paylaşıyoruz.

Hepsi bu…

Konuya şöyle bakalım ;

Yıllar evvel dünya çapında yapılan bir araştırmada insanların neden birçok sportif aktivite, fitness, vücut geliştirme ve benzeri faaliyetler içinde olduğu araştırıldığında, ortaya enteresan bir sonuç çıktı :

İNSANLARIN %92’ sinin dış görünüşlerinden memnun olmamasından dolayı birçok spor branşını uygulamaya başladıkları tespit edildi.

Hem dış görünüşünden memnun olmama , hem de yıllar geçtikçe insan vücudunda meydana gelen değişim ve birçok olumsuz sağlık sinyalleri, insanları, ster istemez spor yapmaya ve spor eğitimi görmeye yönlendirdi.

Bunun doğal bir devam yolu olarak da günümüzde büyük bir “Spor ve sağlıklı yaşam” akımı başladı.

Ancak bu aşamaya gelinceye kadar hep göz ardı edilen şu gerçek de vardı :

Sporun nasıl uygulanacağı, hangi bilimsel kuralların takip edilmesi gerektiği, nasıl yapılırsa sağlık ve form kazanılacağı , formun nasıl korunacağı gibi konuların üzerinde durulmadığı ve bu konuda gerekli olan bilimsel eğitim alınmadığı için, sağlık ve form sorunları gittikçe sorun olmaya ve artmaya başladı.
İşte, bu hızla değişen evreleri an ve an yaşayıp, spor ve spor eğitimi konusunda büyük tecrübeler kazanmış olmamızdan cesaret alarak, toplum sağlığını, bilimsel spor eğitimini tabana yaymak suretiyle en üst düzeye getirebilmek için, uzman kadromuzun, aylarca çok büyük bir özveri ile çalışarak, özenle ve titizlikle hazırladığı SPORMERKEZİM.COM’ bu temel strateji üzerine bina edildi.

İşte bu amaçla, çok ileri bir teknolojik alt yapı ile oluşturulan SPORMERKEZİM , Spora başlayacakların bilmesi gereken bilgilerden başlayarak ileri seviyedeki
yarışmacıların, her spor branşına mensup sporcuların, spor hocaları ve antrenörlerin dahi her an faydalanabileceği, üye olan herkesin kişiye özel organik egzersiz video programı ve beslenme diyet planı alabileceği, bilimsel konulardan oluşan ve yediden yetmişe herkesin spor konusunda, hayatı boyunca faydalanabileceği sağlıklı, bilimsel ve güncel konuları içermektedir.

SPORMERKEZİM, tüm yaşamınız boyunca sağlık ve formunuzu en üst düzeye çıkarmak için kurulmuş ve hizmetlerini sizden gelen istekler doğrultusunda yoğunlaştırmıştır.

Sayfanın üstüne git