Personal Training Üye Yorumları

Personal Training Üye Yorumları

Form ve sağlığınızı üst düzeyde etkileyen,  hem Bujin Fight Club hem de sitemizin ONLINE PERSONAL TRAINING –  KİŞİYE ÖZEL EGZERSİZ PROGRAMLARINA devam eden seçkin üyelerimizin yorumları.

 

TOPRAK SERGEN

erol uur-with my pt member in gym

Erol abi tektir

çünkü en eğlenceli insanlardan biridir; zamanı gelince fıkralarından anlarsınız

çünkü en müthiş antrenörlerden biridir; motivasyon ve antrenman performansını ancak tanıyınca bilirsiniz

çünkü en çalışkan insanlardan biridir;çalışmadığı-yani antrenmandan kaytardığı- an görmedim yaklaşık 3 yılda

çünkü en profesyonel sporculardan biridir; beton kovalar periyodundan federasyon kurulmasına oradan da

döğüş sanatları ve vücut eğitimi men törlüğüne uzanan uzuuuuun bi yoldan geçmiş durumda-

sorun bi; anlatırsa aklınız havaya uçar:)

çünkü en alçakgönüllü insanlardan biridir;tanıyınca anlarsınız

çünkü en teknoloji takipçilerinden biridir; bu siteye girip bi dolaşmaya başladığınızda sonuna kadar dayanabiliceğinizi sanmam

yani istediğinizden fazlası her zaman Erol abide bulunur 🙂

çükü en baba mesleğini devam ettirten babalardan biridir; oğlu Burak uluslararası K-1 spocumuzdur..

çünkü en eli ağır hocalardan biridir; profil fotoğrafımdan
anlayabilirsiniz:))))))))))))

Erol abi ne diyosa o..

Sevgiyle..

T.

EBRU GÜNAY

Erol Hoca ile tanışalı 6 sene oldu ve o günden beri beni  bıkmadan, usanmadan Miss Globe yarışmasına hazırlamaya çalışıyor. Ama ne hazırlamak, canım çıkıyor, ancak yaşım Miss Globe için kemale erdiğinden,  benim için ayrı bir kategori açabilirler diye, Erol Hoca ile çalışmalarımı  bütün hızıyla ve inatla sürdürüyorum :)) Toprak Sergen, ile yaptığımız   İSVEÇ MASTERCARE BACK CARE SYSTEM  tanıtım çekiminde de söylemiştim, yine söylüyorum, iyi ki varsın Erol Hoca… Bir de, hafta içinde ek bir gün daha çalışabilsek ne de güzel olacak benim için. Malum eve spor tesisi kurdun nerdeyse, ama gel gör ki yapan yok 🙁 Tüm emeklerin ve ders esnasında verdiğin moral için sağol Erol Hoca, sözün söz ölene kadar çalışacağız….Sevgiler,

Ebru Günay




EKİN DAĞYARAN

erol ugur-ekin dagaran

Değerli Erol UĞUR Hocam,

Gerçekten Türkiye’ de bu işi en iyi bilenlerden biri olduğun kesin

Uzun seneler ileri yaşıma rağmen beni motive ettin ve her yaşta bu işlerin olabileceğine beni inandırdın.

Kaprislerime sabırla yaklaşman da ayrı bir hocalık sanatı. Hoşlanmadığım hareketlerin yerine hemen bir alternatif yarattığın için seninle çok zevkli çalışıyorum.

Senin fiziğini gördükçe bazı bilgileri kendine sakladığın inancı oluşuyor. Belki ilerde paylaşırsın ve senin gibi olurum.

Sevgiler Saygılar,

Ekin Dağyaran

ARKIN ÇELİK

arkincelik-s

Antrenmanı bir eğlenceye dönüştürmesi, zorlanmayı beklediğim noktada devam edebilmek için gereken motivasyonu sağlaması ve işine duyduğu saygı Erol Hoca’nın özel olmasının pek çok nedeninden sadece birkaçı.

Sadece sağlık ve spor ile değil hayatla ilgili değerli bilgilerini paylaşmaktan keyif aldığım derslerde; zayıflamak ya da daha kaslı olmak gibi tek yönlü nedenler için değil, işlevsel kuvvetimin, esnekliğimin ve dayanıklılığımın artmasını sağlayan programlarıyla sadece dış görüntümü değil uğraştığım bütün spor dallarını ve genel olarak hayat kalitemi iyileştiren sonuçlara ulaştım.

Hedeflerinize ulaşmak için kendinize bir sınır koyduysanız Erol Uğur’la çalışmaya başladığınızda herkesten önce kendinizi şaşırtacağınıza emin olabilirsiniz…

Arkın Çelik

BURAK CIRTMA

burak cirtma 1

Erol hoca ile, şiddetli sırt ve bel ağrılarım sebebi ile yıllar önce tanıştık.

Uyguladığı Dünyaca ünlü İsveç Mastercare Back A Traction System tedavi teknikleri ile bütün ağrılarıma kısa sürede son verip sağlığıma kavuşturdu.

Tedavim suresinde kendisinden çok etkilendim ve ayrıca spor ile çok alakalı biri değilken bir çok kişiye olduğu gibi bana da sporu sevdirdi ve devam etmemi sağladı.

 Bendeki kilo problemi sebebi ile hocamdan çok faydalandım ve çok yararını gördüm.Yaklaşık 3 yıl one&one çalıştırdı ve farkedilir bir biçimde vücudumu tamamen değiştirip daha da düzgün bir şekle sokup kendimi sevmemi sağladı ve de özgüvenimi arttırdı.

 Kendisi sadece yaptığı işle değil kişilik olarak da kendime örnek bir insan olarak her zaman saygı duymuşumdur.

 Su sıralar hocamın düzenli aralıklarla, Ülkemizin en büyük ve kapsamlı spor eğitim ve ONLINE KİŞİYE ÖZEL EGZERSİZ PROGRAM sitesi olan https://www.spormerkezim.com/

Sitesi kanalıyla verdiği KİŞİYE ÖZEL PROGRAMLARI takip ederek uyguluyorum.

Erol Uğur Hoca benim için bu konuda bir tanedir, üzerine de başka kimse tanımam…..

 BURAK CIRTMA

 MAYA KUAFÖRLÜK

 23/A HAIR DESIGN STUDIO – ETİLER.

RASİM LÖK

rasim bujin

Yaklaşık 7 yıl önce Erol hocamla tanışarak hayatımda yeni bir sayfa açtım.

Büyük Önder Atatürk’ün ” Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Olur ” mantığını bana çok güzel bir şekilde aşıladı. Sadece fiziksel değil mental olarak da hayattaki duruşumu değiştirdi.

 Ayak parmağından sac teline kadar anatomiyi, en az uzman doktorlar kadar iyi bilen bir spor adamıdır. Onunla çalışırken her zaman mutlu , dinç ve rahat hissetmişimdir kendimi. Ayrıca, spor hocası olmanın dışında çok anlayışlı ve çok iyi bir dosttur.

 Kendimi en halsiz hissettiğim zamanlarda bile yaptırdığı sadece  iki hareketle bile enerjimi yerine getirebilecek bilgiye ve kaytaracağımı anlayabilecek kadar da tecrübeye sahiptir.

Ama boşuna,  ondan kaçış yok. Gözlerindeki ateş zaten seni motive etmeye yeter. Yaptıracağı hareketi sadece göstermez , adeta sana yaşatır.

 Ve hayattaki en iyi yaptığı şeylerden biri de oğlu Burak’dır. Erol hocanın deneyimine sahip Burak ile de çalışmak ayrı bir keyiftir. Ara sıra pataklayıp tozumuzu alsa da olacak o kadar.

Hayattaki en iyi 2 dostum , iyi ki varsınız, iyi ki hayatımdasınız.

RASİM LÖK

MAYA KUAFÖRLÜK

23/A HAIR DESIGN STUDIO

ETİLER – İSTANBUL


İZEL BARDAVİT

izel-1

Spor yaparken insanın canını en fazla sıkan şeylerden biri etrafta spor yapan diğer insanların sizi süzmesi ya da orantısız ağır hareketlerden sonra kaslarını sıkarak aynalara baktıklarında kendilerini dev görmeleridir. Aslında bu komik birşeydir ve pek de sağlıklı değildir.

Önemli olan ise spor yaparken sizin kendinizi iyi hissetmeniz, sağlıklı bir şekilde antremanınızı bitirmeniz ve her seansta sadece kendinizi aşmanın daha önemli olduğunun bilincine varmanızdır.

Bilinçli bir şekilde spor yapabilmek ve kendinize özel programlar ile vücudunuzu geliştirmek için spormerkezim.com‘dan çok fayda göreceksiniz.

Alanında tecrübeli mentorlara size özel spor programı yazdırabilir,
internet üzerinden programınızdaki hareketlerin doğru yapılma şeklini izleyebilir, ölçü ve değerlerinizi sitedeki bilgileriniz bölümüne kaydedip zaman içerisinde sayısal değer bazında vücudunuzdaki gelişimi de takip edebilirsiniz.

Yine beslenme konusunda tavsiyeler alabilir ve böylece
bilimsel spor yapmanın faydasını görebilirsiniz.

iyi antremanlar… 

İZEL BARDAVİT

CENK AZERİ


Yaklaşık 6 aydır uzmanlık alanında Türkiye’nin duayen hocası sayın Erol Uğur’un bana özel programıyla çalışmaktayım.

Yıllardır farklı hocaların değişik programlarından elde ettiğim verimin çok daha fazlasını bu kısa sayılabilecek dönemde Erol hocanın sistemiyle elde ettim.

İlerleyen zaman diliminde çok daha iyi noktalara gelebileceğimden hiç şüphem yok!

İyi ki  spormerkezim.com var !

Sayfanın üstüne git