Kişiye Özel Program Üyeliği Şartları

Kişiye Özel Program Üyeliği Şartları

SPORDA 50 YILLIK DENEYİM

EROL UĞUR

INT.MASTER SPORTS EDUCATOR

Sitemiz Ülkemizde bir ilki gerçekleştirerek, bilimsel sporu geniş bir tabana yayabilme ve herkesin bilinçli spor yapabilmesini sağlayabilmek ve bilgilenmesini sağlayabilmek amacıyla tasarlanmış ve yayına sokulmuştur.

Sitemiz verebilme olanağı sağlayan yüksek bir teknolojik altyapı ve uzman kadromuzun yoğun çalışmalarıyla hazırlanmıştır.

Ancak bu hizmetimizin devam ettirebilmesini sağlayabilmek için harcanan teknik ve idari emekler nedeniyle ücretlendirilme zarureti doğmuştur.

Bu da günümüzün ekonomik koşulları paralelinde, bire bir egzersiz programı tarifeleri içinde olabilecek en asgari seviyelerde tutulmuştur.

Sitemizin , yapacağınız bir üyelikle, şimdiye kadar spor yapmadıysanız veya, yaptığınız spordan ve çalışmalarınızdan verim alamadıysanız, sağlıklı yaşam ve formunuz için tümüyle bilimsel bilgi ve konularla donatılmış olan ve devamlı güncelleştirilme evresi ile sizlere her an en son sportif egzersiz , beslenme, sağlık bilgilerini ve yenilikleri, nerede olursanız sunan ve sizinle birlikte olan bir SPOR SİTESİNE katılıp, gerçekten SPORMERKEZİM diyebileceğiniz yeni bir yaşam tarzına adım atmış olacaksınız.

Sitemizde yer alan tüm bilimsel konularla ilgili bilgiler, egzersiz ve beslenme programları hem bilimsel temeller hem de uzun yıllardır spor eğitimciliği tecrübelerimize dayanan sportif önerilerimiz olup, tıbbi tedavi ve tavsiyeler değildir.

Her türlü egzersiz programı ve beslenme diyetinizle ilgili bir sportif aktiviteye başlamadan evvel doktorunuza danışmanız önemlidir.

SPOR YAPARKEN, hep yanınızda olan, her an danışıp soru sorabileceğiniz, sizi yönlendiren, daha sağlıklı ve daha formda olabilmeniz için çalışan tüm uzman kadromuz, sizinle birlikte olmaktan daima mutluluk duyacaktır.

Sitemize üye olup, birlikte spor dolu sağlıklı ve form dolu günlerde birlikte olacağımız için mutluyuz.

üyelik Bilgileri :

Ad – Soyadı :

Yaş :

Şehir – Semt

Cep Telefonu :

e-mail

Kullanıcı Adı ( Üyelik aktivasyonundan sonra bildirilecek )

Giriş Şifresi ( Üyelik aktivasyonundan sonra bildirilecek )

Üyeliğinizi kullanabilmeniz için seçtiğiniz üyelik türü ile ilgili ödemeyi belirttiğimiz banka hesabımıza yapmanız, kişilik bilgilerinizi ve banka dekontunu mail ile göndermeniz yeterlidir.

Bilgileriniz ve çalışma amaçlarınız uzman kadromuzca değerlendirilip, size verilecek kullanıcı adı ve parola ile sadece sizin girebileceğiniz sayfanıza, çalışma programınız ve uygulama talimatları ve diyet planınız yüklenerek, üyeliğiniz aktive edilecek ve tarafınıza mail ile bildirilecektir. YE ÖZEL ONLINE EGZERSİZ PROGRAM ÜCRETLERİ

KİŞİYE ÖZEL PROGRAM ÜCRETLERİ

KİŞİYE ÖZEL PROGRAM VE LIFE COACH SİSTEMİ 3 AYLIK PROGRAM :  375,00 TL.

KİŞİYE ÖZEL PROGRAM VE LIFE COACH SİSTEMİ 3 AYLIK PROGRAM :  650,00 TL.

BANKA HAVALESİ

Seçtiğiniz üyelik türü ile ilgili miktarı ,

GARANTİ BANKASI BAĞLARBAŞI ŞUBESİ

Vadesiz TL 422 – 6643978 BAĞLARBAŞI
TR65 0006 2000 4220 0006 6439 78

Program eçeneği  ile ilgili tutar belirtilen banka hesabına havale edilip, banka dekontu tarfımıza e-mail ile gönderildiğinde, program süreci başlayacaktır.

Bildireceğiniz kişilik, sağlık,sosyal bilgileriniz ve amacınıza göre Kişiye Özel Egzersiz Programı Videonuz hazırlanacaktır.

Özel sunucumuzda yer alacak olan Kişiye Özel Egzersiz Program videonuzu izleyebilmek için tarafınıza Kullanıcı adı ve parolanız bildirilecektir.

İLETİŞİM : 0535 335 86 84

euspormerkezim@gmail.com


EĞER BU PROGRAMLARIN DIŞINDA, KULÜBÜMÜZDE BİRE BİR ÇALIŞMAYI ARZU EDERSENİZ

0535 335 86 84 tel.den ve euspormerkezim@gmail.com  mail adresimiz ile iletişim kurabilirsiniz.

Hemen başlamak için, 0535 335 86 84  tel.ile Int.Master Sports Educator Erol Uğur ile iletişim kurun, SPORTİF YAŞAMINIZDA YENİ BİR SAYFA AÇIN….   burak-erol-yanyana    

www.sporizle.tv  www.spormerkezim.com  www.bujinfightclub.com  burak.bujin@gmail.com

Sayfanın üstüne git